14 Nisan 2010 Çarşamba

SATILIK ANA ARI


Buckfast ana arılarımız 4 Nisa 2010 da çıktı. 20'sinde hazır olacak inşallah.
Ana fiyatımız 30 tl dir.

8 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

selamlar hocam
ana arılar hayırlı olsun
30 tl de normal
başarılar

bornovalı arı hastası dedi ki...

bence ana arı fiyatı yüksek devlete vergimi veriyorsunki 30tl yolunu bulan vurgunu vuruyor birsene reklam ondan sonrada çorba

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

hocam hayırlı olsun. kaliteli malın fiatı herzaman yüksek olur sen bildiğini yapmaya devamet.pahalı bulanlar kendiliri üretmeye başlayınca sana hak vereceklerine inanıyorum.çalışmalarında başarılar dilerim. yeftin kovancı.

Mehmet Akpınar dedi ki...

Taşkın Bey'im teşekkürler.Etraftan çok sıkıştırıyorlar.İnanır mısın sanki çiftleşmeden isteyecekler.
Lütfi Bey'im,aldığınız ana kovanda iyi bir performans sergiler ve ikinci katı doldurursa verdiğiniz 30 tl normal.Aldığınız ana kovanı 6 çıtaya çıkarabilir ve koloni tarafından beğenilmez,öldürülürse siz yaylada topalsınız demektir.Bu neye bener bilir misiniz:Dört çcuğunu ve kocasını bırakıp evli ve çocukları olan bir adama kaçan anaya benzer.En küçük çocuğu üç yaşındaydı.Böyle analar da var.Allah başa vermesin.
Yeftin Kovancı,Hallacı Mansur''Enel Hak'' deyince imandan çıktı diyerek asmaya karar vermişler.Asmadan önce o büyük Allah dostunu taşlıyorlarmışCüneyd- Bağdadi Hazretleri onun makamını bildiği için o da bir gül atmış.Hallac-ı Mansur,o taşların hiç biri bana acı vermedi ama bei anlayan dostun attığı gül beni yaraladı.Yani bu işi anlayan emeği bilir.

metin dedi ki...

s.a hocam ben nevsehirden metin bende gecen yilin ogulu var 5 cita filan kisi cikartti. ama ana ari biraz zayif kalidi sanirim kovanda yeterli artis gorunmuyor.1 tane ana istiyrm nasil yolluyacaksiniz

Mehmet Akpınar dedi ki...

Metin Bey ana, taze askerli bölümlere verilmeli.Bu tip arıları daha değişik metodlarla değerlendirmeliyiz.Ana kaybı üzer bizi.Yoksa canınız sağolsun.

Adsız dedi ki...

2010 yılında yaptığım 10 belfasttan 1 tane bile kalmadı 1 carnicam 9 çıta olarak sağlam çıktı muğlada